Багатство за датою народження: перевірте, чи є у вас код мільйонера

Які стосунки з грошима за датою народження: значення чисел

Дата народження має великий вплив на долю людини. Це не лише особисті дані, у цих числах зашифровано індивідуальний код багатства. Щоб його отримати, треба скласти всі цифри дати народження до однозначного числа.

Наприклад, дата вашого народження 5 вересня 1985 року.

 

Складаємо всі цифри: 5+9+1+9+8+5=37=3+7=10=1+0=1.

Вашим індивідуальним кодом стосунків із грошима буде цифра 1.

Які стосунки з грошима за датою народження: значення чисел

  • Цифра 1. Людина з таким кодом у даті народження не звикла економити та відкладати кошти. Будь-яку суму витрачає одразу, ні в чому собі не відмовляючи. Багатство можливе, якщо навчитися правильно розпоряджатися грошима.
  • Цифра 2. Гроші не витрачаються бездумно, носій цього коду вміє планувати свої витрати і накопичувати кошти. Тому в такої людини накопичуються статки за рахунок заощаджень та вигідних інвестицій.
  • Цифра 3. Люди з таким кодом уміють заробляти і заощаджувати. Але можуть витрачати все до останньої копійки у стані сильних емоцій. Тому варто вчитися тримати себе в руках і не робити емоційних покупок.
  • Цифра 4. Тут закодовані неймовірне щастя та талан. Гроші самі пливуть до рук цих щасливчиків. Але вони так само легко спускаються на вітер. Тому людям із таким кодом варто економити та відкладати кошти, тоді гроші у них будуть завжди.   
  • Цифра 5. Гроші для людей із цим кодом дуже важливі, але в гонитві за ними вони можуть забувати про інші сторони свого життя. Варто бути обережними і пам’ятати, що щастя не лише в грошах.
  • Цифра 6. Власники цього коду постійно прагнуть до заробітку великих грошей та накопичення статку, дуже переживають, коли цього не вдається зробити. Не слід ставити матеріальні цінності на перше місце, оскільки можна втратити гарні стосунки з рідними та близькими.
  • Цифра 7. У цьому випадку гроші для людини не мають великого значення. Тому носієві цього коду варто навчитися серйозніше ставитися до своїх фінансів, щоб поліпшити якість життя.
  • Цифра 8. Зазвичай ці люди мають багато грошей і хочуть, щоб їх було ще більше. І не можуть заспокоїтися у гонитві за великими статками, навіть коли на рахунках уже мільйони.
  • Цифра 9. Люди з цим кодом просто не вміють рахувати гроші, їм варто навчитися збалансовувати свої доходи та витрати, щоб не опинитися у борговій ямі.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень