Життя після великого виграшу найчастіше стає випробуванням для переможців лотерей. Курт Йилдирим, відомий також як Чико, 43-річний німецький мільйонер, на власному прикладі показав, наскільки важко розпоряджатися раптово здобутим статком.

У 2018 році він виграв у лотерею 8 мільйонів фунтів стерлінгів, проте за кілька років розтратив левову частку цих коштів. Про це повідомляє Daily Star.

Виграш у лотерею, фото: Instagram
Виграш у лотерею, фото: Instagram

Історія Йилдиріма - це історія про швидке збагачення і про те, як швидко можна все "втратити".

"Звичайно, у мене немає семи мільйонів у банку, це зрозуміло. Більшість із них я вже інвестував", - зізнався він.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Колишній в'язень, який колись заробляв на життя шахрайством, раптово одержав можливість реалізувати свої заповітні мрії. Однак, здається, він не готовий розумно розпоряджатися виграшем.

Ілдирім без вагань пішов у розкіш, придбавши Ferrari за 431 тисячу фунтів, колекцію годинника вартістю 400 тисяч фунтів та дизайнерські джинси за 300 тисяч фунтів. Він також інвестував у нерухомість у рідному Дортмунді, де володіє шістьма будинками, та анонсував покупку ще одного будинку. Крім того, Йилдирім вклав кошти в турецьку мигдальну ферму, німецькі супермаркети та розкішну квартиру, де мешкає зі своєю дівчиною Кендіс.

Виграш у лотерею, фото: Instagram
Виграш у лотерею, фото: Instagram

Незважаючи на значні інвестиції та витрати, переможець запевняє, що в нього залишаються кошти на покриття поточних витрат. Більше того, він стверджує, що його активи, у тому числі автомобілі та годинники, досі мають значну вартість при перепродажі. Ілдирім заспокоїв шанувальників, пояснивши, що банкрутство йому не загрожує через те, що у нього "на руках" немає грошей.

Нагадаємо, жінка сіла у в'язницю за дзвінки до екстрених служб - чому її за це посадили

Як повідомляв "Знай.ua", лікар пояснив, що люди бачать перед смертю: ніхто навіть не здогадувався

Знай.ua писав, вчені для прогнозу погоди вже не потрібні: Google створив ІІ, який дізнається про катастрофу набагато швидше