StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лікар назвав 5 продуктів, що покращують ріст волосся: мало хто про це знає

3 травня 2024, 08:50оновлено 5 травня, 14:55
1472
Якщо лікар виключив усі інші причини поганого росту або випадіння волосся, то варто звернути увагу на своє харчування, адже це теж має велике значення.
Овощи, волосы
Лікар назвав 5 продуктів, що покращують ріст волосся/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Випадання волосся може бути спричинене цілою низкою різних проблем, і деякі з них потребують консультації лікаря та спеціального лікування. Проте на стан волосся людини також впливає харчування, і якщо воно неправильне, то це може лише погіршити ситуацію.

Радимо також прочитати матеріал: Лише люди з орлиним зором знайдуть кота за 7 секунд: загадка, яка підкориться тільки обраним

Доктор Амір Хан зазначає, що ключ до довгого та здорового волосся також залежить від того, що ми кладемо собі на тарілку, пише The Mirror.

відео дня

За словами лікаря, першочергово варто виключити усі серйозніші причини, які впливають за здоров’я волосся. Якщо вас турбує випадіння волосся, дуже повільний його ріст тощо, то з цією проблемою у першу чергу варто звернутися до медиків. Якщо ви пройшли обстеження і лікар виключив будь-які серйозніші причини, тоді варто звернути увагу на те, що ви їсте.

Амір Хан зазначив, що немає такої їжі, яка б відрегулювала ріст волосся людини. Але збалансована дієта, багата білками, вітамінами і мінералами, може сприяти росту волосся.

Лікар назвав 5 продуктів, які стануть незамінними, якщо ви шукаєте спосіб, як пришвидшити ріст волосся і покращити його вигляд.

1. Яйця

"Яйця можуть допомогти. Вони містять високий рівень білка, з якого в основному складається волосся, і так званий біотин, необхідний для протеїну волосся, кератину", – зазначив Амір Хан.

2. Ягоди

Ягоди містять вітамін С, що необхідний для виробництва колагену, який може зміцнити волосся, і багато антиоксидантів, які можуть допомогти захистити волосся від пошкодження, сказав лікар.

3. Темно зелені листові овочі

Також рекомендується їсти темно-зелені листові овочі, такі як капуста та броколі, оскільки вони містять фолієву кислоту, залізо, вітамін А та вітамін С.

4. Риба

У рибі, першочергово в лососі, містяться жирні кислоти Омега-3.

5. Горіхи

Також варто вживати горіхи, у яких теж містяться жирні кислоти Омега-3. Ще один корисний продукт, у якому міститься така речовина – насіння льону.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти