• Головна
  • Заборона діяльності Московського патріархату: в апараті Верховної Ради прокоментували відсутність на сайті тексту законопроєкту
10:43, 3 травня

Заборона діяльності Московського патріархату: в апараті Верховної Ради прокоментували відсутність на сайті тексту законопроєкту

Заборона діяльності Московського патріархату: в апараті Верховної Ради прокоментували відсутність на сайті тексту законопроєкту

В апараті Верховної Ради заявили, що кінцевий варіант порівняльної таблиці до законопроєкту про заборону московського патріархату був наданий 1 травня Головному юридичному управлінню.

Про це йдеться у заяві.

Зазначається, що законопроєкти до другого читання оприлюднюються на сайті парламенту після того, як вони пройдуть юридичну експертизу. Кінцевий варіант порівняльної таблиці для розгляду парламентом у другому читанні готує профільний комітет, після чого передає її Головному юридичному управлінню апарату ВР, який і проводить таку експертизу.

"Кінцевий варіант порівняльної таблиці до законопроєкту № 8371 обсягом 917 сторінок для проведення юридичної експертизи був наданий Головному юридичному управлінню Комітетом з питань гуманітарної та інформаційної політики 1 травня 2024 року о 16:30", - йдеться у повідомленні.

Однак станом на ранок 3 травня порівняльна таблиця до зазначеного законопроєкту опрацьовується у Головному юридичному управлінні, після чого вона буде оприлюднена на сайті ВР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Україна #УПЦ МП #московський патріархат #заборона #Верховна рада
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
В Україну мчить нестерпна спека, попереджають про температурні аномалії
Оголошення
live comments feed...