• Головна
  • Сумна звістка з фронту: загинув заступник командира бойової машини з Тернопільщини
16:13, 3 травня

Сумна звістка з фронту: загинув заступник командира бойової машини з Тернопільщини

Сумна звістка з фронту: загинув заступник командира бойової машини з Тернопільщини

Трагічна звістка з фронту - загинув захисник з Тернопільщини Добрянський Богдан Іванович.

Сумну новину повідомила Бережанська міська рада.

"На превеликий жаль, Бережанська громада знову несе непоправні втрати на жорстокій війні, яку розв’язали наші одвічні вороги. Важка звістка сколихнула Бережанщину в переддень Великодніх свят… З глибоким сумом сповіщаємо про загибель нашого земляка, жителя с. Лісники, Богдана ДОБРЯНСЬКОГО. Солдат ДОБРЯНСЬКИЙ Богдан Іванович (19.04.1981 р.- 17.10.2023 р.). - військовослужбовець військової частини А4667, заступник командира бойової машини – навідник оператор. Загинув 17.10.2023 року внаслідок наступально-штурмових дій противника, виконуючи бойове завдання біля населеного пункту Андріївка на Донеччині. В непоправному горі залишились дружина, двоє неповнолітніх дітей, мати та брат. Чин похорону загиблого Героя, Богдана ДОБРЯНСЬКОГО, який загинув у боях за Україну, відбудеться у вівторок, 07 травня 2024 року, о 12:00 год. на його родинному обійсті за адресою: с. Лісники, вул. Рогатинська, 162. Кортеж з тілом Героя буде рухатися вулицями Бережан: Тернопільська, С. Бандери, Рогатинська приблизно о 11:40 – 11:50 год. Приблизно о 13:00 год. відбудеться прощання з Героєм в Церкві Різдва Пресвятої Богородиці села Лісники. Похоронять Богдана ДОБРЯНСЬКОГО на Лісницькому кладовищі. Віддаймо останню шану Воїну, який поклав життя за Україну! Щирі співчуття родині, друзям та близьким! Сили та міцності пережити цю важку втрату… СЛАВА УКРАЇНІ!", - йдеться у повідомленні.

Народився Богдан Іванович в с. Лісники.
Закінчив Бережанську ЗОШ №1.
Пізніше працював на цегельному заводі в с. Рай та на роботі за кордоном. З 16.03.2023 року – на службі в ЗСУ. 

Редакція сайтк 0352.ua висловлює щирі співчуття рідним та близьким.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#добрянський #загинув #заступник командира #війна
Останні новини
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
В Україну мчить нестерпна спека, попереджають про температурні аномалії
Оголошення
live comments feed...