Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що будуть говорити у кремлі? Що буде поза кадром під час інавгурації? Як будуть реагувати московити? Як буде реагувати їхня влада? І що вони будуть робити щодо України?

Усе більше люди будуть підніматися, особливо похилого віку, які не бояться. Я бачу, що вони будуть намагатися висловлювати свою думку, позицію, але це будуть дуже намагатись приховувати, випадково будуть потрапляти кадри.

У росії в новинах буде показана миттєва реакція президента, піклування про свою державу, насправді абсолютно ні. Хвороби притоплять людей. Люди будуть бездомні. І дуже я відчуваю хвороби легень, серця, там же ж розтіклась хімія з водою. Смертність буде висока.

Води ще буде у них, пожежі, урагани, вода. Усі чотири стихії, які з України піднялися, пішли проти росії. І не тільки. Узагалі планета зараз лютує.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Я мала видіння, мене просто розривало, я заплющувала очі і бачила, як поїхала на Закарпаття, куди мене давно кличе дух Нечая. Я бачила голову жінки, вона із землі виходить, як дух, зелена, обросла мохом, деревами, і вона розлючена піднімає голову, дивиться у бік на росіян. Тому що вони нещодавно потурбували Закарпаття, а там дуже буде великий бумеранг, якщо вони туди будуть ще закидати ракети. Вона на мене розвернулася, вскочила, увійшла у мене, а потім я побачила, як у росії черепа утворюються, земля здригається, руйнується. Дуже багато видінь про те, що буде відбуватися у них.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, чи полетить ядерна зброя через територію України.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чи встигне дійти західна допомога до наступу рф наприкінці травня.