Під час однієї зі своїх волонтерських місій у Cheetah Experience – заповіднику видів тварин, які перебувають під загрозою зникнення в Південній Африці, фотограф дикої природи Дольфом Волкером пережив незабутню зустріч.

Про це повідомляє WECB Radio.

дитинча гепарда, фото Pxhere
дитинча гепарда, фото Pxhere

Втомлений спекотним сонцем чоловік заснув під деревом, не підозрюючи, що незабаром до нього приєднається гепард на ім'я Іден. Вибравши тінь поряд із людиною, величний хижак вирішив приєднатися до безтурботного сну. Легкі поштовхи Ідена розбудили Дольфа, який був вражений тим, що хижак гепард виявився настільки близьким і не спробував його атакувати.

Не гаючи часу, Волкер схопив камеру і зафіксував цю рідкісну подію. На знімках та відео видно, як гепард демонструє несподівану ніжність – грайливо кусає і навіть облизує Дольфа. Той, кого часто називають "заклиначем гепардів", ділиться цими матеріалами на своєму YouTube-каналі, розповідаючи про поведінку цих витончених та швидких котячих.

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Історія Дольфа вражає і одночасно нагадує про вразливе становище гепардів в Африці через браконьєрство та втрату довкілля. Його розповіді та відео допомагають підвищити поінформованість про погрози, з якими стикаються ці тварини, та необхідність їхнього захисту.

Нагадаємо, лікарі приїхали на виклик до підлітка і виявили палицю ковбаси в задньому проході: "Людям нема чого, а вони..."

Як повідомляв "Знай.uа", такий подарунок на свято: у Нідерландах жінка хотіла померти на свій день народження

Знай.ua писав, в Угорщині археологи відкопали останки тварин і були шоковані знахідкою: що було в похованні