Оновлення даних у ТЦК: кому НЕ треба йти до військкомату після 18 травня?

Детальне пояснення від представника ТЦК

Оновлення даних - це обов'язок кожного військовозобов'язаного громадянина. Якщо військовозобов'язаний зробив це до набуття чинності нового закону про мобілізацію, то знову йти до ТЦК їм не потрібно.

Про це пише «РБК-Україна», з посиланням на начальника служби зв'язків з громадськістю Полтавського обласного ТЦК та СП Романа Істоміна в ефірі телемарафону.

- Якщо громадянин хоче уточнити свої дані за законом, то він це може зробити після набрання чинності законом. Але ніхто не забороняє звернутися зараз.

 

Бо оновлення даних - це обов'язок кожного військовозобов'язаного, - пояснив Істомін.

Якщо військовозобов'язаний вже зараз відвідає військкомат, то у ТЦК вже будуть оновлені дані. Повторного візиту робити не треба.

- Є закон України про єдиний державний реєстр військовозобов'язаних. Там є перелік персональних даних.

 

Якщо громадянин оновив всі дані, які там є, і нічого не змінилося, це можуть бути дані хоч за 2022 рік, але вони актуальні, то оновлення вони не потребують, - Роман Істомін.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень