У світі геймерів розпочався новий розділ, оскільки з'явилася інформація про вихід Batman: Arkham Shadow – незабутню частину знаменитої серії коміксів "Metroidvania Beat 'Em Up". Однак багато фанатів, можливо, не очікували такого повороту.

Гра розробляється для віртуальної реальності та буде ексклюзивом для гарнітури Meta Quest 3. Її реліз очікується наприкінці 2024 року.

За створення гри відповідають студії Camouflaj, відома за Iron Man VR, та Oculus Studios. На даний момент це практично все, що ми знаємо про цей несподіваний анонс.

Batman: Arkham Shadow / фото: скрін Youtube
Batman: Arkham Shadow / фото: скрін Youtube

Короткий тизер-трейлер показав, як Бетмен досліджує Готем, як і попередніх іграх серії. Поки що немає інформації про можливість раннього доступу або спеціальні бонуси для Deluxe версії, які могли б порадувати фанатів.

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Це оголошення надійшло майже відразу після випуску гри Suicide Squad: Kill The Justice League, який, на жаль, не зміг повністю виправдати очікування. Замість довгоочікуваного продовження Batman: Arkham Knight 2015 року, Rocksteady Studios представила забавний, але трохи поверхневий розрахований на багато користувачів шутер.

Враховуючи деякі сюжетні елементи, які були обговорені в Suicide Squad, можливо, Arkham Shadow стане приквелом або заповнить пробіл між попередніми іграми серії.

Batman: Arkham VR, який випустили Rocksteady для PSVR у 2017 році, та Iron Man VR від Camouflaj у 2020 році показали, що VR може створити захоплюючі світи супергероїв, хоча обидві ігри мали свої недоліки.

Можливо, Arkham Shadow стане першою VR-грою про супергероїв, яка справді стане проривом, а не просто цікавим експериментом.

Крім того, Знай.ua повідомляв, 7 800 грн за масочку для сну: ремейк "Gothic" ще не вийшов, а "ексклюзивне" видання вже продають