Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як стверджує експерт, Харків, Одеса – це зараз два вогнища, по яких росіяни працюють усіма видами ракет, які у них є. А ракет вони мають багато, підкреслює він, і виробляють вони вдвічі більше, ніж у 2023 році. І допомагає їм, додає гість програми, не тільки Китай, як це заведено вважати, виявляється, певні комплектувальні запчастини, навігаційне обладнання приходить через треті країни, включаючи Арабські Емірати і з Туреччини, і з Франції, і звідки завгодно.

«Я розумію, що вони б'ють по Харкову і по Одесі, мета і завдання – дестабілізація тут ситуації, викликати переляк, страх, ненависть, ну, ось усе, що можна викликати. І їхнє завдання – щоб, можливо, виникли протести всередині українського суспільства і так далі», - пояснює Дмитро Співак.

Вся ця ситуація, зазначає він, хитається, тому що втома від війни, тому що страшно, тому що гучно, тому що люди гинуть, тому що на фронті проблеми, тому що корупція тут, тому що незрозумілі цілі та завдання, тому що абсолютно по-дикому відбувається мобілізація.

«Так вести діалог із громадянами – це, на мою думку, катастрофа. І я лише боюся одного – щоб не було трагедії. Варто краплі крові пролитися – і механізм спуску може спрацювати, така ланцюгова реакція піти. У людей багато зброї, у людей нагромадилося, люди на нервах. Тут «Іскандери» летять, а тут чоловіки на роботу не можуть дістатися», - робить висновок Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пальчиков розповів про найнебезпечніші міни, які росіяни маскують під іграшки і цукерки.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, чи вписується наступ на Харків у теперішню тактику кремля.