Найближчими роками може з'явитися нова ММО за мотивами популярної франшизи "Гра престолів". Над нею працює південнокорейський видавець відеоігор NEXON, але офіційного анонсу поки що не було.

Колись давно, MMORPG під назвою "Game of Thrones: Сім Королівств" знаходилася у розробці у компаній Bigpoint та Artplant, які раніше створили Battlestar Galactica Online. Повідомляється про це на RedAnian Intelligence.

Кадр з серіалу " Гра престолів»
Кадр з серіалу " Гра престолів»

Анонсована в 2012 році, вона мала бути браузерною грою, зосередженою переважно на боротьбі "гравець проти гравця", де користувачі могли б створювати власні маленькі будинки та приєднуватися до великих будинків Старків, Баратеонів або Ланністерів. Проте гра так і не побачила світла.

Згідно з новим повідомленням, ті, хто мріє про MMO з гри престолів, можуть радіти, оскільки компанія NEXON, як кажуть, розробляє таку гру.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Гра престолів, фото з вільних джерел
Гра престолів, фото з вільних джерел

Новина надійшла від фан-сайту, створеного для поширення новин про серіал "Відьмак" на Netflix, але згодом він розширився і охопив інші великі фентезійні шоу, такі як "Володар кілець" і, звичайно ж, "Гра престолів/Будинок драконів".

Згідно з повідомленням, ця MMO орієнтуватиметься саме на серіал від HBO, а не книги. Події розгорнуться навколо четвертого та п'ятого сезону відомого шоу, коли Джон Сноу все ще перебуває на Стіні разом із Семом Тарлі.

Гра престолів, фото: вільне джерело
Гра престолів, фото: вільне джерело

З локацій ми нібито точно побачимо Північ, але можливі інші королівства.

Незважаючи на те, що це онлайн-гра, в ній буде сюжетна кампанія, хоча це не дивно, враховуючи сюжетну спрямованість таких MMO як Elder Scrolls Online, Final Fantasy XIV або Guild Wars 2.

Гравці не стануть на місце одного із головних персонажів; натомість вони обиратимуть власного протагоніста, але зустрічатимуться з найвідомішими героями протягом сюжету.

Не варто очікувати, що в грі буде використано особу оригінального акторського складу "Гри престолів".

Про механіку MMO поки що нічого невідомо. Незрозуміло також, на які платформи орієнтована гра. Джерело наполягає на тому, що розробником є ​​компанія NEXON, що унеможливлює будь-яку можливість того, що це може бути раніше анонсована мобільна MMORPG "Гра престолів", яка все ще знаходиться в розробці в Netmarble.

Гра престолів
Гра престолів

NEXON вже має багато ігор у розробці, таких як The First Descendant, OVERKILL, The First Berserker: Khazan, Vindictus: Defying Fate, а також Wakerunners та Nakwon: Last Paradise від Mintrocket, ARC Raiders та The Finals від Embark.

NEXON завжди наголошує на тому, що віддає перевагу своїй інтелектуальній власності, але цього разу, судячи з усього, зробить виняток.

Нагадаємо, очікування закінчено: Fortnite готовий знову захопити iPhone та iPad.

Раніше повідомлялося, 7800 грн за масочку для сну: ремейк "Gothic" ще не вийшов, а "ексклюзивне" видання вже продають.

Також, Sea of ​​Thieves на PlayStation стала доступною: як вибрати версію гри і що всередині кожної з них.