В Австралії 33-річна жінка вирішила видалити собі подвійне підборіддя, з яким вона боролася ще з підліткового віку. Дівчина позбулася цієї проблеми і похизувалася неймовірними результатами, які показали її зовсім з іншого боку.

Про це розповідає Daily Star.

Жінка на ім’я Анжела Гатчінсон все життя жила з опуклістю під своїм підборіддям і у підліткові роки вирішила боротися з цією проблемою. Вона намагалася скинути зайві кілограми, проте, подвійне підборіддя не зникло.

Тому вона наважилася на ліпосакцію, тобто, на те, щоб видалити жир з підборіддя. За операцію жінка віддала 2600 доларів, подолавши неймовірно довгий шлях до клініки. Їй зробили амнезію і провели процедуру, якою жінка залишилася задоволеною.

Результати ліпосакції Анжели Гатчінсон. Фото: SWNS
Результати ліпосакції Анжели Гатчінсон. Фото: SWNS

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Після процедури їй наклали ремінь для підборіддя і пов’язку на голову, і тепер жінка дуже щаслива, що їй вдалося прибрати подвійне підборіддя.

Результати ліпосакції Анжели Гатчінсон. Фото: SWNS
Результати ліпосакції Анжели Гатчінсон. Фото: SWNS

"Коли я записалася на ліпосакцію, я розплакалася, тому що так давно хотіла її зробити, і результати просто приголомшливі. Час відновлення був дуже швидким – у мене були дуже сильні синці, але вони зникли протягом шести днів. Коли я порівнюю свої фотографії до і після, я почуваюся в екстазі – я більше не відчуваю, що мені потрібно ховатися від камери. Результат просто божевільний. Я дуже-дуже щаслива", – заявила Анжела Гатчінсон.

Нагадаємо, що в Нідерландах жінка намагалася покінчити з собою просто на власний день народження.

Як повідомляли раніше, в США чоловік перестав їсти на 45 днів, випиваючи лише одне пиво.

Як писав "Знай" раніше, у Південній Африці дівчина перестала голити обличчя і тепер живе з волоссям.