Молодий український актор і зірка серіалу "Київ вдень і вночі" Артур Логай розповів про власну справу. Переможець шоу "Танці з зірками" зізнався, як просувається його бізнес, який він відкрив разом зі своєю коханою під час війни.

Про це Артур Логай розповів у програмі "Ранок у великому місті" у Facebook.

Відомо, що український актор вже понад півроку робить власний дизайнерський одяг разом зі своєю коханою Євгенією. Ці речі Артур зі своєю дружиною продають тим, хто хоче в них придбати дизайнерські речі.

Проте, український актор зізнається, що через повномасштабне вторгнення в них майже немає прибутку з продажу речей. Він додав, що зараз вони хочуть інвестувати у власний магазин і багато грошей йде на те, щоб виплачувати зарплати співробітникам.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Артур Логай зі своєю дружиною Євгенією. Фото: Instagram Артура Логая
Артур Логай зі своєю дружиною Євгенією. Фото: Instagram Артура Логая

Артур Логай також зізнається, скільки в них йде на пошив нового одягу і вкладення. До того ж, він наголосив, що грошей в них залишається лише на те, щоб платити за зйомну квартиру.

"Ми майже не заробляємо зараз з бізнесу. У нас здебільшого все йде на вкладення й на пошив нового одягу. Це 200 тисяч гривень. Коли ти роздаєш усім зарплату, то хіба що залишається заплатити за оренду квартири", – зізнався український актор з серіалу "Київ вдень і вночі".

Нагадаємо, що відомий український актор Артур Логай розповів про свою проблему.

Як повідомляли раніше, актор Артур Логай розповів, як мало не втратив око через свою дружину.

Як писав "Знай" раніше, популярний актор Артур Логай показав, як бадьорить свою кохану зранку.