Історія трирічної Сейлор Клас із Шарлотт, Північна Кароліна, звучить як сюжет із справжнього фільму жахів. Коли дівчинка почала скаржитися на монстрів у своїй кімнаті, її батьки спочатку подумали, що це дитячі вигадки. Зрештою хто з нас не зустрічався з таким?

Але коли донька продовжувала наполягати на своєму, а батьки виявили дивні звуки на горищі, вони почали замислюватись. І виявилося, що цього разу уявні монстри виявились справжніми медоносними бджолами.

бджоли
бджоли

Сейлор дивилася мультик "Корпорація монстрів" і батьки навіть дали їй "спрей для монстрів" у вигляді пляшки з водою. Але місяці йшли, а дівчинка продовжувала стверджувати, що у її кімнаті щось є.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Виявилося, що то були не монстри, а тисячі медоносних бджіл, які обрали її спальню для будівництва свого вулика. Вони жили в кімнаті дівчинки цілих 8 місяців.

Бджоляр, якого сім'я викликала, для маленької Сейлор перетворився на "мисливця за монстрами".

Він виявив величезний вулик, захований у стінах, і довелося провести три операції з видалення бджіл шляхом зворотного вакуумування. Після того, як він зламав стіну, бджоли "посипалися, як з жахів", сказав бджоляр.

Усього було вилучено від 55 до 65 тисяч бджіл та 45 кілограмів сотів. Їх переселили до притулку для медоносних комах.

Крім досвіду, що лякає, медоносні бджоли та їх вулик завдали серйозної шкоди будинку сім'ї, включаючи пошкодження електричної проводки. І хоча страховка не покриває збитків, спричинених шкідниками, сім'я змушена була змиритися з фінансовими втратами – а це цілих 20 тисяч доларів.