Ніхто не очікував, але НАТО все-таки дібралися до серця Росії, а саме Москви. Путін вирішив всі показати, що він нібито виграв битву з НАТО і влаштував парад нібито трофейної техніки НАТО у столиці РФ. Що цікаво ідею він вкрав в України, тому що ми всі прекрасно пам’ятаємо виставку розбитої російської техніки на Хрещатику. Перед своєю інавгурацією Путін нікчемно намагається замаскувати свою поразку та уникнути «каменів з неба» — невдоволення росіян, які бачать шалені втрати, розвал економіки та неминучу поразку.

Комічним є те, що Путін ніякої битви в НАТО не вигравав, а техніка виглядає чудово, тому навіть за інформацією російських ЗМІ окупанти спеціально намагалися, якось її додатково понівечити й щоб вона мала поганий вигляд. Факт лишається фактом — якість техніки НАТО набагато краща, ніж мотлоху РФ.

Цю подію в ефірі одного з телеканалів вирішив розібрати колишній майор КДБ Сергій Жирнов.

«Російська Федерація намагається копіювати Україну через те, що Україна на Хрещатику виставляла розбиті російські танки, і це виглядало абсолютно геніальним ходом. Те, що вони отримали в результаті, це майже нова техніка. Я не знаю, як це вдалося, що вона така абсолютно не пошкоджена, просто стояла. Можливо, там закінчився бензин, керосин або дизпаливо. Цей самий парад, який Путін хотів організувати через 3 дні після початку повномасштабної війни, відбувся. Проте в такому вигляді, коли всі вони були згорілі й жовті.», — відзначив Жирнов.

 «Ну, і насправді, це правильно абсолютно, як ви сказали, що вони хочуть показати, що ось, дивіться, це західна техніка. Ну, насамперед, ми можемо її, так би мовити, «взяти у полон» і демонструвати, що вона є. Існує блок НАТО, який підтримує Україну…В цілому, для любителів військової техніки, навпаки, це буде атракціон, такий от, і вони там, вони навіть не будуть думати про те, що «а ось там хтось НАТО програв», просто буде цікаво подивитися цю техніку…насправді це суто пропагандистська штука.», — закінчив експерт.

Це все дійство відбувається перед інавгурацією Путіна і це останні його конвульсії, адже він розуміє, що його поразка станеться досить скоро і навіть на його інавгурації можливі атаки з боку України і НАТО, тому що останні дозволили бити своєю зброєю по території РФ.