StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"На Україну чекає три важливі події в травні": як зміниться війна - прогноз

4 травня 2024, 18:34
90319
У травні українцям варто очікувати важливих змін, які змінять хід війни, розповіла Главреду астролог Юлія Погорельченко.
Прогноз війни в Україні на травень - гороскоп
Війна в Україні прогноз на травень - гороскоп / pixabay

Прогноз на травень для України обіцяє зміни у війні. Як розповіла астрологиня Юліч Погорельченко, саме 3 події будуть позитивними для нашої країни.

"Травень буде більш позитивним, ніж був квітень, більше гармонійних днів для реалізації ваших планів і задумів", - каже астролог, передає Главред.

Коли Молодик і Повний місяць у травні

"Традиційно на нас чекає Молодик - 8 травня і Повний місяць - 23 травня. Меркурій змінить свій знак і, нарешті, вийде з Овна 16 травня. Зміниться структура мислення і відкриються нові можливості для переговорів. Венера перейде 24 травня в легкі, але десь не надто зручні для себе Близнюки", - каже астрологиня Погорельченко.

відео дня

Хто така Юлія Погорельченко

Юлія Погорельченко - професійний астролог. Складає натальні карти, які описують особистісні риси людини. Часто пише про найважливіші події у світі астрології.

Що чекає на Україну в травні та як зміниться війна

"Важливим буде перехід Юпітера в Телець 26 травня, він закладає нові тенденції на майбутній рік, і своїм становищем обіцяє нашій країні більш позитивні новини, допомогу і новий розвиток", - каже астролог Погорельченко.

"Взагалі буде багато планет у першій половині травня, які періодично перебуватимуть у Тельці, тим самим утворюючи стелліум (тобто скупчення) і перетягуючи енергії в теми фінансів, ресурсів, земель. Вважаю, що це не дуже добре, тому що баланс ніхто не відміняв і потрібно йти саме до нього", - додала астрологиня.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти