Microsoft нарешті оголосила про проведення великої літньої презентації Xbox, яка відбудеться 9 червня о 16:00 за українським часом. Захід обіцяє принести хвилюючі новини для шанувальників.

Одним із ключових моментів буде глибоке занурення у наступну частину Call of Duty. Хоча Microsoft офіційно не називає її, джерела близькі до компанії підтверджують, що це саме Call of Duty.

Call of Duty / фото: скріншот Youtube
Call of Duty / фото: скріншот Youtube

Це також стане першою презентацією Xbox, де будуть показані ігри від Activision Blizzard, Bethesda і Microsoft Xbox Game Studios.

У ході заходу, швидше за все, буде анонсовано нову гру Gears of War. Очікується також анонс ряду дат виходу ігор для Xbox, включаючи Microsoft Flight Simulator 2024, Avowed та Indiana Jones and the Great Circle.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Передбачається, що на презентації також будуть розкриті плани щодо великого доповнення Shattered Space для Starfield, вихід якого очікується восени.

Indiana Jones / фото: Instagram
Indiana Jones / фото: Instagram

З урахуванням інформації від Тодда Ховарда про запланований вихід восени, Bethesda, ймовірно, орієнтується на вересень. Очікується, що наступна частина Call of Duty вийде наприкінці жовтня, а ігри Avowed та Microsoft Flight Simulator 2024, ймовірно, будуть доступні у листопаді, а Indiana Jones – у грудні.

Цей захід Microsoft очікується стати досить насиченим, з великою кількістю ігор та анонсів. Очікується, що на нас чекають цікаві новини про лінійку ігор на 2025 рік та про дати релізу очікуваних проектів для Xbox.

А ми нагадуємо, C yberpunk 2077 запрацювала на Android: ігровий світ в шоці від витівки ентузіаста

Раніше ми писали, що з кін для кулемета з Call of Duty вже називають легендарним: епічні кадри