Абоненти "Київстар" скаржаться, що з рахунку зникають гроші, а за які послуги доводиться платити – до кінця незрозуміло. Про це свідчать відгуки у коментарях на facebook-сторінці компанії.

До мобільного оператора звернулася абонентка, яка заявила, що стабільно місяць за місяцем у неї з рахунку зникають незначні суми. Жінка дала зрозуміти, що жодними додатковими послугами не користується та охрестила зникнення "розводом на гроші".

Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube
Мобільний зв'язок. Фото: скрін youtube

"Київстар всіх розводить на гроші й нічого йому за це не буде. У квітні знімали за вхід чи то вихід в інтернет по 20 грн, у травні почали за тебе надсилати СМС, ти навіть ще не встиг відповісти на дзвінок, а за тебе вже відповіли та списали 3 грн, молодці", - поскаржилася абонентка.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Фахівці компанії "Київстар" відреагували на невдоволення клієнтки та запевнили, що ймовірність неправомірного списання коштів виключена.

"Зняття коштів з рахунку того чи іншого номера Київстар здійснюється на підставі даних про використання послуг моб. зв'язку, отриманих від обладнання нашої компанії, та умов тарифного плану/послуг за номером", - запевнили у компанії.

Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar
Скарга на "Київстар". Фото: скрін facebook.com/kyivstar

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма.

Також наш портал інформував, безкоштовні гігабайти на цілий рік: Lifecell розщедрився, але не для всіх.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.