У вас такі певно були: кращі парфуми, які здатні підняти настрій (ФОТО)

А ще вони ідеально підходять для атмосфери сучасного міста 

Аромати справді здатні підняти настрій. Це вже тисячоліттями доведено на практиці. Найчастіше, властивості підіймати настрій мають запахи:

  • спеції (кориця, імбир) - мають зігрівальний ефект; дарують затишок;
  • шоколад, какао - на думку психологів, викликає відчуття щастя;
  • запахи апельсина, лимона, кави - це аромати, що підіймають настрій.


Відомо, що жасмин та аніс успішно борються з депресією, а м'ята заспокоює нерви.


«UN JARDIN SUR LE NIL» - оптимізм у флаконі. Несподівані ноти моркви, річкової тростини та півонії. Як не дивно, у поєднанні з терпким грейпфрутом, ніжною конвалією та соковитим абрикосом вони перетворюються на джерело натхнення. 

«ACQUA DI GIOIA» - цитрусовий фреш, оздоблений листям м'яти та пелюстками жасмину, сподобається тим, хто не любить сидіти на місці. Свіжий канадський кедр, лабданум і тростинний цукор, - відмінний вибір на літо. 

«CHAMPS-ELYSEES» -  парфуми - як бризки шампанського у новорічну ніч, створюють відчуття казки. Свіжа диня, чорна смородина, персик та пряний аніс зливаються в єдину мелодію щастя. Є й квіткові ноти, які розкриваються свіжістю травневої троянди. 

«L'EAU PAR KENZO» - тільки не думайте що він не модний. Бадьорий,   водний, тростинний і річковий одночасно.  Морозна м'ята поєднана з мандарином, і наче квіткове поле вкрите росою.  Потужності аромату додає білий кедр, це енергія природи.  

«GREEN TEA» - лаконічний, спокійний аромат для жінок, які цінують тихий домашній затишок. Він сповнений запахів, що покращують настрій, серед яких виділяються зелений чай, цитрусові та трав'янисті акорди та легкий квітковий флер.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень