Хочете врятувати час та зусилля на городі? Сьогодні розкажемо вам про секрет, який зробить вашу роботу на дачній ділянці набагато простішою. Метод посадки картоплі під солому використовують найдосвідченіші городники.

Традиційне вирощування картоплі зазвичай вимагає безлічі рутинних операцій: підгортання, поливу, боротьби з бур’янами. Але не з цим методом!

Для підготовки грядки під картоплю використовуйте курячий послід або гній, додавши приблизно піввідра на кожен квадратний метр. Якщо немає доступу до натуральних добрив, можна використовувати органомінеральні комплекси, замішуючи 100 г гранульованого курячого посліду на ту саму площу.

При висадці картоплі, розміщуйте рослини в рядочки, залишаючи проміжок між ними приблизно 25-35 см, а відстань між рядами повинна становити близько 50 см. Після цього, накрийте грядку шаром соломи товщиною 25-30 см. Такий захист захистить від заростання бур’янами, не обмежуючи при цьому розвиток самої картоплі.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Картоплю на соломі можна вирощувати протягом всього літнього сезону, без необхідності підгортання чи поливу (за винятком боротьби зі шкідниками, наприклад, колорадським жуком).

Восени дочекайтеся, щоб верхівка рослин почала засихати - це ознака того, що вже час збирати врожай.

Раніше ми розповідали: Цю помилку допускають усі городники: як правильно підживлювати редиску

Нагадаємо, Не зробите цього – потріскається весь урожай: головні правила вирощування капусти