Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Мисливці за "секретними" даними проаналізували файли Call of Duty: Modern Warfare 3, і знайшли натяк на ймовірні плани співпраці популярного шутера з франшизою Fallout та ще кількома відомими проектами.

Розраховані на багато користувачів ігри серії Call of Duty "з'їли собаку" на співпраці з іншими відомими проектами і зовсім скоро їх список може поповнитися.

Про це пише портал GameRant.

Публікація "COD Warfare All the news", скріншот: X
Публікація "COD Warfare All the news", скріншот: X

Нова інформація від датамайнерів свідчить про те, що незабаром Call of Duty: Modern Warfare 3 отримає кросовери з Fallout, Gundam та The Crow. Цікава деталь полягає в тому, що всі ці колаборації можуть відбутися вже наступного 4 сезону MW3.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри
Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри

Після серіалу від Amazon Prime, популярність франшизи Fallout зросла до небес, тому така співпраця не здивує нікого. З огляду на це можна припустити, що швидше за все в "калді" з'являться скіни оперативників, засновані саме на героях серіалу, таких як Люсі Маклін або Гуль.

Що стосується інших двох майбутніх співробітництв, то Gundam – це одна з найвідоміших у світі франшиз про "хутро" у якій крім відомого аніме та манги є ще й власні ігри на кшталт Gundam Versus.

Fallout, скріншот: YouTube
Fallout, скріншот: YouTube

The Crow – майбутній фільм із Біллом Скарсгардом, який адаптує відомий комікс, де вбитий музикант оживає, щоб помститися за смерть своєї нареченої. Стрічка вийде на екрани кінотеатрів 23 серпня.

Поки немає точної дати, коли відбудеться співпраця Modern Warfare 3 з усіма цими проектами, проте старт 4 сезону очікується у грі наприкінці весни чи на початку літа, тому на той час шанувальники шутера ще отримають підтвердження цих витоків.

Нагадаємо, фанат Fallout 3 відтворив легендарну локацію у Far Cry 5 Arcade.

Раніше повідомлялося, обігнала навіть Fallout 4: що за гра "Manor Lords", і чому українські стримери полюбили її.

Також, 7800 грн за масочку для сну: ремейк "Gothic" ще не вийшов, а "ексклюзивне" видання вже продають.