Кожен з нас зтикався з плямами від поту на одязі. І чим довше ці плями залишаються без уваги, тим складніше з ними боротися. Але не варто панікувати! Виявляється, на кожній кухні є ефективні засоби, які допоможуть вам позбутися цієї проблеми швидко та легко - всього за півгодини.

Як врятувати одяг від плям. Фото: скрін youtube
Як врятувати одяг від плям. Фото: скрін youtube

У чому секрет?

Необхідно змішати три компоненти: перекис водню, засіб для миття посуду та соду. По одній ложці кожного. Після цього увітерти цю суміш у забруднені області одягу та зачекати тридцять хвилин. Потім просто заправити в пральну машинку - і вуаля!

Якщо ви шукаєте альтернативні методи, вам також можуть підійти такі способи:

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще
  • Лимонний сік. Це чудовий засіб для свіжих плям поту. Просто вичавіть лимон на пляму, залиште на декілька хвилин, а потім прополощіть у прохолодній воді.
  • Ацетилсаліцилова кислота. Подрібніть 2 таблетки аспірину, розчиніть у воді і змочіть розчином плями. Через кілька годин промийте та виперіть річ - і плями зникнуть!
  • Сіль. Якщо ви маєте грубі та стійкі до води тканини, просто увітріть 1-2 чайні ложки солі у плями та залиште на 10-12 годин. Потім почистіть ці місця щіткою та виперіть одяг у пральній машині.
  • Сіль та господарське мило: супер-дует для чистоти. Просто розчиніть господарське мило у теплій воді та замочіть у ній річ на 10 хвилин. Потім розведіть 1 чайну ложку солі в 1 склянці холодної води, змочіть розчином губку і добре протріть забруднені ділянки. Через 15 хвилин виперіть річ вручну або в пральній машині.

Нагадаємо, Будете їсти багато бананів – накопичуйте на стоматолога: чому так

Раніше ми розповідали, що Буде пахнути як у квітучому саду: як позбутися затхлості вдома за лічені хвилини