Що віщує поява мурах у домі: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Як не дивно, мурахи в будинку — прикмета добра.

Чорні комахи символізують прибуток в гаманці. Ви отримаєте премію на роботі, виграєте в лотерею або несподівано станете власником чималої спадщини.

Руді мурашки в будинку — прикмета, зазвичай сигналізує про майбутню подорож. Вас чекає дорога в далекі місця, де ви відпочинете, наберетеся сил і поправите своє здоров'я.

Маленькі лісові мурашки у квартирі — символ просування по службі. Ви досягнете великих успіхів в кар'єрі, і зараз йдете вірним шляхом.

Якщо у вас з'явилися мурашки взимку — розраховуйте на щастя у фінансовій сфері. Можете сміливо робити покупки, не боятися витрачати великі суми.

Коли комахи заводяться у квартирі навесні зверніть увагу на своє здоров'я. Можливо, вам треба трохи відпочити від повсякденних турбот, зміцнити свій імунітет.

У разі, якщо мурашки відвідали ваш будинок влітку, будьте готові до поповнення в сімействі. Можливо, це торкнеться особисто вас або найближчих родичів.

Завелися мурахи восени — отримаєте вигідну пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Завдяки цьому ваше життя зміниться в кращу сторону, перед вами відкриються нові перспективи.

Споконвіку кожна господиня знає, що вивести мурах — дуже складне завдання. Однак рано чи пізно вони залишають житло самі.

Не варто панікувати, дізнавшись, що у вас завелися мурахи в будинку, подивіться на це з іншого боку. Можливо, це виявиться добрим знаком і ви знайдете щастя.

Повір'я говорить, що добро відвертається від тих, хто розоряє мурашники. Це ще одна причина не виганяти їх зі свого будинку.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: прикмети
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень