62-річна британка Сюзан Джонсон опинилася в абсолютно абсурдній ситуації, коли прийшла на обстеження до лікарні, а їй там повідомили, що за їхніми записами вона була мертвою вже чотири місяці.

Ця плутанина призвела до припинення виплат допомоги жінці, яка доглядала свого чоловіка-інваліда Боба. Про це повідомляє ВВС.

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Під час візиту в березні 2023 року Сюзан була шокована, коли персонал лікарні сказав їй: "О, ви ж померли". Незважаючи на її подив, їй просто дозволили зробити знімок та попрощалися. Чоловік Боб був розлючений, дізнавшись про цю ситуацію.

Пенсіонерка негайно зв'язалася зі своїм терапевтом, і її запевнили, що помилку буде виправлено. Однак, коли вона звернулася до Департаменту праці та пенсій (DWP), приголомшений співробітник підтвердив, що згідно з документами, вона вважається померлою.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Хоча допомога їй була відновлена, місіс Джонсон досі не може зрозуміти, як сталася ця помилка і хто за неї відповідає.

Скрін, відео YouTube Лікарня
Скрін, відео YouTube Лікарня

Терапевт стверджує, що отримав електронну вказівку від Primary Care Support England (PCSE) виключити жінку зі своїх записів. Однак у PCSE заявили, що не мають відношення до реєстрації пацієнтів або відмітки про їхню смерть...

"Мені потрібно з'ясувати, чому це сталося, хто і як допустив таку помилку. Ця людина, хто б не натиснув на кнопку, не повинен працювати, де б вона не знаходилася", - наполягає Сюзан, вимагаючи пояснень та відповідальності за таку грубу помилку.

Нагадаємо, раптово зупинилося серце: 16-річний хлопець воскрес після молитов мами

Як повідомляв "Знай.uа", до стоматологів більше ні ногою: чоловікові закрутили зубний імплант прямо в мозок

Знай.ua писав, австралійка впала з висоти в 4,5 кілометра і дивом вижила: що вона говорить