На жаль, з розвитком технологій життя жінок і дівчат не завжди стає простішим. Нас оточує стільки різних засобів, які часто шкодять нашій шкірі, аніж дають позитивний ефект. Однак, йдучи в ногу з модою, жінки активно використовують продукти у режимі "все і одразу".

Професійні косметологи розповіли про три звички, які перетворюють обличчя молодої та ще майже юної жінки на "рихлий хліб".

Догляд за обличчям, фото championat
Догляд за обличчям, фото championat

Часто торкатися обличчя

Підпирати щоку рукою, терти в задумі лоба чи носа - все це робити не треба. Так ми не лише розтягуємо шкіру, а ще й переносимо на неї купи бактерій.

Тональний крем. Фото Freepik
Тональний крем. Фото Freepik

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Тональний крем щодня

Ми дуже розуміємо цю спокусу: намазати обличчя та отримати ідеально рівну шкіру. Але у складі тоналок багато різних силіконів та компонентів, які не розраховані на щоденне використання. Під ними шкіра немов у целофановому мішку. На кожен день досить точкового нанесення консилера і легкої пудри. У крайньому випадку BB або CC-крем.

Дівчина лежить у ліжку з телефоном / фото: Freepik
Дівчина лежить у ліжку з телефоном / фото: Freepik

Спати обличчям у подушку

Сон на животі шкідливий і для спини, і обличчя. Через це на обличчі з'являються додаткові зморшки та заломи. Потрібно враховувати і те, що колаген виробляється в клітинах саме вночі, тому їм потрібна максимальна кількість кисню.

Нагадаємо, волосся застрягло в трубі, що робити? Просто постарайтеся зробити цей нехитрий фокус.

Раніше повідомлялося, їстимете багато бананів – накопичуйте на стоматолога: чому так.

Також, буде пахнути як у квітучому саду: як позбутися затхлості будинку за лічені хвилини.