«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Подруга з Італії розповіла, що італійці купують додому по 5 банок йоду: спитала навіщо, тепер роблю так само

Всі ми звикли використовувати йод виключно в медичних цілях. Розповідаємо, як ви можете скористатись ним у побуті – неочікувані варіанти, про які ніхто не замислюється.

Усім знайомий із самого дитинства йод можна використовувати не лише для загоєння ран, але й у побуті. Він повинен бути у кожному будинку, аби у потрібний момент використати його з користю. Розповідаємо про неочікувані лайфхаки з йодом, які точно сподобаються господиням.

Як використовувати йод у побуті

 

Аби досягти ефекту ідеально чистого та прозорого скла на вікнах, ви можете використовувати розчин йоду. Одним із плюсів такого домашнього засобу для миття вікон є те, що він також уповільнює осідання пилу на поверхні скла.

 

Вам потрібен один літр води та п’ять крапель йоду. Змішайте та помийте цим розчином вікна з обох боків. Ви можете використовувати будь-які серветки для прибирання. Повторіть процедуру декілька разів, якщо вікна виявились дуже брудними.

 

Якщо після довгого робочого дня ви відчуваєте втому та біль у ногах, приготуйте заспокійливу ванночку. У 3 літри теплої води додайте 1 столову ложку морської солі, таку ж кількість харчової соди та 10 крапель йоду. Змішайте та опустіть ноги у миску з водою на 15 хвилин.

 

Джерело

Все буде Україна