На Україну налетить скажений шторм: будуть сильні грози, дощі та пориви вітру



Синоптики попереджають про те, що у багатьох областях України найближчими днями будуть заморозки.

- джерело.

Погода в Україні 7 травня буде дощовою та вітряною. Синоптики попереджають про грози у багатьох областях країни. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Вночі 8, 9 та 10 травня у багатьох областях України будуть заморозки 0-5 градусів.

Синоптик Наталка Діденко зазначила, що дощі з грозами в Україну принесе холодний атмосферний фронт. Вона додала, що через зміну погоди може боліти голова та “скакати” артеріальний тиск.

Погода 7 травня
В Україні 7 травня буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують грозові дощі у західних, північних, вдень і центральних, Одеській, Миколаївській та Харківській областях. Вітер в цей день буде південно-західний з переходом на північний зі швидкістю 7-12 м/с, можуть бути сильні пориви вітру – 15-20 м/с.

“Температура вночі 9-14°, вдень 21-26°, у західних, північних областях та на узбережжі морів 17-22°, в Карпатах 10-15°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +24
За даними meteoprog, 7 травня в Україні буде мокро та вітряно. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +11…+24 градусів. Найнижча температура буде у Львівській області. Там температура повітря підвищиться до +11…+18 градусів.

Погода 7 травня у Києві
У Києві 7 травня буде хмарно з проясненнями. Синоптики прогнозують дощ з грозою. У цей день вітер буде південно-західний з переходом на північний зі швидкістю 7-12 м/с.

“Температура по області вночі 9-14°, вдень 17-22°, у Києві вночі 12-14°, вдень 18-20°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про те, що вночі 8, 9 та 10 травня будуть заморозки 0-5 градусів; оголошено І рівень небезпечності.

Сообщение На Україну налетить скажений шторм: будуть сильні грози, дощі та пориви вітру появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: