StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Дати в морду": путініст Філіп Кіркоров знову "зайшов не в ті двері" і жорстко зганьбився

7 травня 2024, 07:55
3595
Адвокат співачки-путіністки Слави сказала, що Кіркорову потрібно публічно вибачитися перед артисткою.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров потрапив у скандал зі співачкою Славою / колаж: Главред, фото: facebook.com/p/Philipp-Kirkorov-100044260682422

Російський адвокат Олена Сеніна публічно заявила, що Філіп Кіркоров, який підтримує криваве вторгнення РФ в Україну, зобов'язаний вибачитися перед такою самою прихильницею Путіна співачкою Славою за образи під час конфлікту артистки і пластичного хірурга Тимура Хайдарова.

Сеніна розповіла пропагандистським росЗМІ, що Кіркоров знову увійшов "не в ті двері".

"Відбулися перевірки, судові рішення. Про них усі знають. Тому, шановний Філіпе Бедросовичу, по-моєму, ви і в цій історії "зайшли не в ті двері", - зазначила адвокат.

відео дня

Також юрист сказала, що конфлікт Слави з Хайдаровим уже вирішився.

"У нас не залишилося незадоволених вимог, за якими ми мали б мотиви продовжувати протистояння. Нас усе цілком влаштувало. Деталі я не маю права розголошувати. Питання для нас закрите", - розповіла Сеніна.

Нагадаємо, у вересні путіністка Слава заявила, що Кіркоров бреше, коли розповідає про свої результати пластики у скандального Тимура Хайдарова. Артистка закликала Кіркорова публічно показати ліву руку. Співачка вирішила, що Кіркоров не ходить на перев'язки в клініку Хайдарова. Сама Слава сприйняла слова Кіркорова, як погрозу і навіть припустила, що Філіп хоче "дати їй по морді".

Хто така співачка Слава?

Слава - російська співачка, телеведуча, кіноактриса, авторка пісень.
У 2022 році Слава підтримала напад Росії на Україну і російських військовослужбовців-учасників вторгнення, засудила колег, які залишили Росію.
19 жовтня 2022 року внесена до санкційного списку України за "пропаганду путінського режиму і підтримку війни проти України".

Філіп Кіркоров - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно зрадниця Регіна Тодоренко мала необережність привести на зйомки свого старшого сина Мішу. Дитина розмістилася на руках у мами, яка сиділа в журі разом із путіністом Філіпом Кіркоровим. Дитина крутилася і кричала в мікрофон, чим сильно дратувала Кіркорова.

А також у країні-окупанті Росії хочуть позбавити звання народного артиста путініста Філіпа Кіркорова через участь у "голій" вечірці.

Читайте більше про Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти