• Головна
  • Вилучили наркотичних речовин на 600 тис грн: по сусідству з Тернопільщиною викрили масштабну накролабораторію
09:28, 7 травня

Вилучили наркотичних речовин на 600 тис грн: по сусідству з Тернопільщиною викрили масштабну накролабораторію

Вилучили наркотичних речовин на 600 тис грн: по сусідству з Тернопільщиною викрили масштабну накролабораторію

На Буковині поліцейські знешкодили діяльність нарколабораторії та вилучили "товару" на понад 600 тисяч гривень. Про це повідомляє Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції.

За даними слідства, троє жителів Чернівецької області налагодили виробництво і продаж психотропних речовин. На території місцевого садівничого товариства один із лідерів групи орендував будинок, в якому облаштував лабораторію з виготовлення наркотиків. За одну зміну виготовляли до 200 доз психотропу. 

Для функціонування розгалуженої мережі збуту фігуранти залучили ряд осіб як спільників. Кожен із них виконував окрему роль у веденні "бізнесу": закупка, виготовлення, фасування, а також доставка заборонених речовин та їх продаж на території регіону. Серед асортименту - амфетамін, канабіс та так звані "солі". 

Затримано двох фігурантів під час виготовлення чергової партії амфетаміну. У результаті обшуків за місцями виготовлення, проживання та у транспортних засобах учасників угруповання вилучили майже пів кілограма наркотиків, обладнання для їх виготовлення, банківські картки, флеш-накопичувачі, засоби звʼязку, гроші та "чорнові" записи. Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин становить 600 тисяч гривень.

Чотирьом підозрюваним суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, їхній спільниці – цілодобовий домашній арешт. Наразі тривають слідчі дії для встановлення повного кола причетних до протиправної діяльності осіб і притягнення їх до відповідальності.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Чернівецька область #накролабараторія
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
В Україну мчить нестерпна спека, попереджають про температурні аномалії
Оголошення
live comments feed...