• Головна
  • Польща продовжують абонплату для 20 тисяч Starlink, які знаходяться в Україні
09:14, 7 травня

Польща продовжують абонплату для 20 тисяч Starlink, які знаходяться в Україні

Польща продовжують абонплату для 20 тисяч Starlink, які знаходяться в Україні

Польща продовжить абонплату 20 тис. терміналів Starlink, які надала раніше

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Телеграм.

"Польща — наш наступний партнер по треку цифровізації. Країна надала понад 20 тисяч терміналів Starlink, які стали частиною критичної інфраструктури, вони забезпечують українців звʼязком та інтернетом. Сьогодні домовилися, що Польща продовжить абонплату цих терміналів. Вдячний колегам за це рішення", - зазначив міністр.

За його словами було підписано меморандум про співпрацю між міністерствами, далі впроваджуватимуться спільні проєкти з цифровізації, розвитку IT-індустрії, штучного інтелекту та електронного урядування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Україна #Польща #Старлінк
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...