• Головна
  • "Покинули напризволяще": на Великдень у Тернополі викинули коробку з милим кошенятком (ФОТО)
18:00, 7 травня

"Покинули напризволяще": на Великдень у Тернополі викинули коробку з милим кошенятком (ФОТО)

"Покинули напризволяще": на Великдень у Тернополі викинули коробку з милим кошенятком (ФОТО)

Без даху над головою залишилось білосніжне кошеня, яке стало непотрібним колишнім господарям.

Як інформують "Тернополяни", безсердечні люди просто залишили тваринку на вулиці виживати, чи то надіялись, що добрі, не такі як вони тернополяни, заберуть малечу додому.

Про знайденого пухнастика   написала зоозахисниця Алла Ляпандра.

"На світле свято Великодня дуже пасує робити добрі побожні справи. Наприклад, викинути на вулицю кошеня. Одразу видно, що то зробила дуже добра людина, не пошкодувала картонної коробочки і ложки молока.

За всі наші справи в житті ми отримуємо рівноцінну відповідь. Щиро бажаю тій людині стати таким ж непотребом, яким для неї стало це кошеня", - йдеться у її обурливому дописі.

Тим часом для маляти терміново шукають новий дім, або перетримку. Тож якщо вам не байдужа доля маленьких беззахисних тварин – телефонуйте: 068 445 24 46.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Великдень #кошеня
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...