Керченський міст знищувати вже "неактуально"

7 травня 2024, 19:10
2008
Крим відіграє роль транзитного, логістичного вузла, замінити який жодною дорогою через Маріуполь і Бердянськ - неможливо.
Керченська протока
Керченська протока / Фото beztabu.net

Зі здивуванням сьогодні дізнався, що, згідно з висновками однієї OSINT-групи, Керченський міст втратив свою значущість, оскільки, вже майже як рік ним не здійснюється доставка військової техніки та, загалом, військового компонента... Цивільні вантажі та пасажирські перевезення продовжують, а ось військові вантажі - ні.

Чесно кажучи, був вкрай здивований такою інформацією, від, здавалося б, OSINTерів, які за ступенем аналітики мають бути трохи вищими за середньостатистичного споживача інформації. Оскільки перевезення залізничною гілкою Керченського мосту техніки, боєприпасів та іншого МТЗ РОВ як тривало, так і триває. До Керчі регулярно прибувають склади з цією компонентою і місцеві моніторингові канали, такі як "Кримський вітер", "АРК" та інші, постійно цей процес фіксують і повідомляють про нього.

відео дня

Крім того, перевезення цистерн з нафтопродуктами - це ПММ для РОВ. Пасажирські вагони - це перевезення особового складу. Що залізнична гілка, що автомобільна, продовжують активно використовуватися, а Крим відігравати роль транзитного, логістичного вузла, замінити який жодною дорогою через Маріуполь і Бердянськ - неможливо. І жодна нова логістична гілка не зможе забезпечити повністю, в режимі 24/7 - нон-стоп, південне угруповання РОВ, чисельністю майже 200 тисяч тіл.

А тому, вкрай дисонуючі висновки, з урахуванням, буквально, притягнутого за вуха наративу, що "Керченський міст немає потреби атакувати"... Серйозно?

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти