Українці можуть отримати грошову компенсацію за оплату комуналки, якої точно вистачить, щоб перекрити витрати на воду та газ у неопалювальний сезон. Про це свідчить інформація на офіційній facebook-сторінці Мінреінтеграції.

На допомогу з оплатою комуналки в Україні можуть розраховувати не лише пільговики. По суті, будь-який українець може отримувати щомісяця від 450 гривень як компенсацію за витрати на житлово-комунальні послуги.

Комуналка. Фото: скрін youtube
Комуналка. Фото: скрін youtube

Що потрібно для отримання компенсації?

В Україні діє програма "Прихисток", в рамках якої будь-який власник житлового приміщення може на безоплатній підставі надати дах над головою внутрішньо переміщеним особам. За кожного ВПО передбачено щомісячну компенсаційну виплату - 450 гривень.

Тарифи на комунальні послуги. Фото: скрін youtube
Тарифи на комунальні послуги. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

"Зазначимо, що за програмою "Прихисток" передбачена компенсація витрат власникам житла у розмірі близько 450 гривень на місяць (14,77 гривні на день) за розміщення одного ВПО", - йдеться у повідомленні Мінреінтеграції.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, як вийти з боргової ями та отримати пільги: комунальники дали неоціненну пораду.

Також наш портал інформував, що українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водоканали розікрали гроші, тож збільшать тарифи: Попенко пояснив, чому люди заплатять більше.