Столична "кавалерійська рота" патрульної поліції Києва продемонструвала героїзм, адже саме завдяки їхнім діям вдалося врятувати людське життя.

Інспектори Володимир Заболотний та Дмитро Овешков виявили мужність та професіоналізм, зіткнувшись із критичною ситуацією.

Поліція, авто, скріншот: YouTube
Поліція, авто, скріншот: YouTube

У суботу в інтернеті з'явилося відео, на якому було зафіксовано чоловіка, який перебував на верхівці пішохідного мосту. Очевидці, стурбовані такою небезпечною поведінкою, негайно звернулися за допомогою до служби 112. Напарники-поліцейські оперативно прибули на місце інциденту та зіткнулися з непростим випадком.

Людина, яка перебувала в пригніченому емоційному стані, відмовлялася залишати небезпечне місце на мосту. Правоохоронці, усвідомлюючи серйозність ситуації, вдалися до професійного діалогу та вмілих переговорів. Завдяки витримці, терпінню та чуйності їм вдалося заспокоїти громадянина, знайти потрібні слова і змусити його відмовитися від фатального кроку.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Відеозапис, що став публічним, демонструє чоловіка, який неквапливо пересувається по верхівці моста, проте причини, що змусили його опинитися в такій ризикованій ситуації, залишаються невідомими.

Однак завдяки оперативним та виваженим діям інспекторів вдалося запобігти трагедії.

Нагадаємо, мама кинула немовля під "вікно життя", залишивши записку, яка розбиває серця

Як повідомляв "Знай.ua", роми на Закарпатті штурмували ТЦК, довелося відкривати вогонь: відповідь поліції

Знай.ua писав, встигнути до 18 травня: у Києві зловили ціле угруповання медиків, які продавали довідки про непридатність