StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ірина Федишин показала рідкісні фото Залужного після відставки

8 травня 2024, 02:05
1887
Відома українська поп- і фолк-співачка Ірина Федишин показалася в компанії колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.
Федишин, Залужний
Ірина Федишин стверджує, що Валерій Залужний / колаж Главред, фото УНІАН

Відома українська поп-співачка Ірина Федишин опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімки зі своєї зустрічі з колишнім головнокомандувачем ЗСУ генералом Валерієм Залужним.

Федишин написала, що домовилася про зустріч із Валерієм Залужним напередодні свого концертного туру в США. Як виявилося, воєначальник знайомий із творчістю співачки, і тому він передав кілька сувенірів зі своїми автографами для благодійних аукціонів на концертах в Америці.

4567

"Історична постать - Валерій Залужний. P.S. Перед поїздкою в тур Америкою та Канадою, мала честь зустрітися із Залізним генералом. Валерій Залужний побажав успіхів у турі та підписав сувеніри для моїх шанувальників за океаном. Як же було приємно почути, що генерал цікавиться моєю творчістю і знає пісні. І навіть почути слова - улюблена співачка. Обмінялися подарунками. Ця зустріч була дуже щирою і простою. Залишилася під враженнями від спілкування. Залізна Людина з великим серцем", - підсумував Федишин.

відео дня

Хто така Ірина Федишин?

Ірина Федишин - українська співачка, поет-пісняр, композитор. Випустила 6 альбомів і три збірки. Двічі отримувала премію "Пісня року" (2017, 2021). Брала участь у шоу "Голос країни-8".

Нагадаємо, українська телеведуча і шоувумен Леся Нікітюк розповіла трагічну історію про свою подругу, коханий якої освідчився їй і загинув у бою. 22 січня захисник зробив своїй коханій пропозицію про одруження, а через два дні був убитий російськими окупантами.

Раніше повідомлялося, що в боях за свободу України трагічно загинув 32-річний захисник Павло Причепа. Герой загинув у кривавій боротьбі під Соледаром. У воїна залишилася вагітна дружина та двоє малолітніх дітей.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти