• Головна
  • У парку розваг жінка впала з оглядового колеса
10:27, 8 травня

У парку розваг жінка впала з оглядового колеса

У парку розваг жінка впала з оглядового колеса

У парку розваг Кропивницького жінка випала з оглядового колеса і розбилась – поліція відкрила провадження за фактом порушення правил безпеки.

Про це повідомляє "Суспільне".

Факт загибелі жінки внаслідок падіння з висоти підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко. З її слів, повідомлення про трагічний випадок надійшла о 16:00. Загибла – місцева жителька 56 років.

За фактом загибелі поліція розпочала кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 "Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою".

Адміністрація дендропарку відмовилась надавати пояснення, допоки не отримає офіційну інформацію від поліції.

Суспільне поспілкувалося з очевидицею, яка в цей час перебувала у парку разом з подругою. Вона каже, спершу почули гучний звук і подумали, що це вибух.

"Ми прийшли покататися на атракціоні "Клоун". Як тільки подругу пристебнули, а мене ще не встигли, почули дуже гучний звук. Спершу подумали, що це вибух. Почали кричати адміністратори і тоді ми вже побачили, як згодом з'ясувалося, мертву жінку, яка навіть не ворухнулася. Почали збігатися люди, наскільки я зрозуміла, її родичі. Потім атракціон закрили, всім відвідувачам сказали не наближатися, приїхала поліція і швидка допомога", - розповіла очевидиця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#парк #оглядове колесо #жінка впала
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...