• Головна
  • На Заході України незаконно вирубали дерева на 10 мільйонів гривень
10:57, 8 травня

На Заході України незаконно вирубали дерева на 10 мільйонів гривень

На Заході України незаконно вирубали дерева на 10 мільйонів гривень

На Закарпатті поліцейські викрили посадовців лісгоспу. Головному лісничому та його підлеглому повідомлено про підозру у службовій недбалості. Фігурантам загрожує до 5 років позбавлення волі.

Встановлено, що головний лісничий видавав дозволи - лісорубні квитки, з порушенням встановлених правил лісогосподарських заходів. Відтак вирубувалась деревина на ділянках, на яких на момент видачі дозвільних документів не можна було їх проводити.

В результаті таких дій державі було завдано збитків на понад 10,5 млн грн.

Наразі головному лісничому та провідному інженеру одного з лісових господарств повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Закарпаття #вирубка дерев
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...