• Головна
  • На Тернопільщині попався водій без водійських прав, яких позбувся через п’янку
14:28, 8 травня

На Тернопільщині попався водій без водійських прав, яких позбувся через п’янку

На Тернопільщині попався водій без водійських прав, яких позбувся через п’янку

У Теребовлі поліцейські виявили водія, позбавленого права керування.

Чоловік згідно з рішенням суду був позбавлений права керувати транспортними засобами на 5 років. Проте він проігнорував заборону та сів за кермо автомобіля.

За невиконання судового рішення йому загрожує до 3 років позбавлення волі. Під час патрулювання території обслуговування співробітники відділення №3 м.Теребовля зупинили за порушення правил дорожнього руху водія автомобіль «ВАЗ-2101».

За кермом перебував 28-річний житель Тернопільського району. У ході перевірки з’ясувалося, що у порушника відсутні документи на право керування автомобілем.

Виявилося, що минулого року суд позбавив його права керувати транспортними засобами терміном на 5 років за вчинення адмінправопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами особою у стані алкогольного сп’яніння).

За фактом невиконання судового рішення слідчі розпочали кримінальне провадження щодо фігуранта за ч. 1 ст. 382 (невиконання судового рішення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 3 років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування. З початку року на Тернопільщині поліцейські зафіксували понад 30 фактів керування автомобілями особами, які були позбавлені цього права за рішеннями суду.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#права #поліція
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...