Які функції картки будуть недоступні під час прострочення картки? Це питання поставив клієнт "Ощадбанку" на сторінці Facebook компанії. Йому зазначили, що в умовах військового стану термін дії всіх платіжних карток, включаючи картки для внутрішньо переміщених осіб, було продовжено до 30 вересня 2024 року.

Це означає, що якщо ваша карта закінчується після лютого 2022 року, вона автоматично продовжується до вказаної дати.

гроші
гроші

– Якщо моя зарплатна картка має термін дії до 08.24, то я зможу нею повноцінно користуватися (протягом якого терміну?)

Навіть якщо термін дії вашої картки спливає у серпні 2024 року, ви можете спокійно користуватися нею до кінця цього місяця. Більше того, банк автоматично продовжить термін дії вашої картки ще на один місяць до 30 вересня 2024 року.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Якщо банк продовжить цю практику і в майбутньому, вашу картку також буде продовжено.

Відповідь "Ощадбанку" клієнту / фото: скріншот Facebook
Відповідь "Ощадбанку" клієнту / фото: скріншот Facebook

Важливо зазначити, що інформацію про продовження терміну дії карток буде заздалегідь розміщено на офіційному сайті банку. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потрібна додаткова інформація, ви завжди можете звернутися до контакт-центру за номером 0 (800) 210 800

Таким чином, ви можете бути впевнені, що ваша банківська картка працюватиме без проблем, і ви зможете продовжувати користуватися всіма її функціями.

" Ощадбанк" спростив життя переселенцям: як зручним способом підтвердити дані

Також ми писали, "Ощадбанк" замикає гроші українців і показує справжній "совок": "Ключі у дядька Васі"