• Головна
  • КП «Тернопільводоканал» анонсує масове відключення води: де і коли
17:03, 8 травня

КП «Тернопільводоканал» анонсує масове відключення води: де і коли

КП «Тернопільводоканал» анонсує масове відключення води: де і коли

Чимало абонентів КП «Тернопільводоканал» пробудуть без води.

Як повідомляє КП «Тернопільводоканал», у зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на вул. Луговій 09 травня з 9:00 до 18:00 год буде тимчасово припинено водопостачання у мікрорайоні "Березовиця" за адресами: вул. Микулинецька (від будинку № 115), Івана Гавдиди, Лугова, Заводська, Шкільна, Сидора Голубовича, Академіка Студинського, Василя Ярмуша, Козацька, Никифора Гірняка, пров. Микулинецький, пров. Садовий.

Адміністрація  КП «Тернопільводоканал» просить вибачення за тимчасові незручності та закликає тернополян заздалегідь зробити запаси води.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вода #відключення
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...