«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тельцям не слід концентруватися на негативі, а Терезам на недоліках інших: гороскоп на 9 травня

Дізнайтеся, чи буде цей день сприятливим для вас.

Астрологи склали гороскоп на 9 травня для кожного знаку Зодіаку. В цей день не варто відмовляти собі у бажаннях. Порадуйте свою внутрішню дитину.

 

Овен 

Сконцентруйтеся на завершенні розпочатих справ і закритті “хвостів”. Не накопичуйте задачі, адже скоро ви не зможете впоратися самотужки і доведеться просити про допомогу.

 

Телець

Не тримайте образ на інших і не концентруйтеся на негативі. Такі емоції тільки псують вашу енергію і не дозволяють розвиватися позитиву всередині вас та навколо.

 

Близнюки

Близнюки можуть відчувати себе втомленими та розсіяними. Якщо можете влаштуйте собі відпочинок в цей день, або виконайте обов’язкові задачі у першій половині дня, а вечір обов’язково віддайте релаксу.

 

Рак 

На Раків чекає несподівана новина, вона може принести вам радість, але також і занепокоєння. Все залежить від вашого сприйняття та вибору.

 

Лев

Задійте свою творчість для виконання поточних завдань.Не бійтеся нестандартних та креативних рішень, можливо, завдяки цьому саме ви станете рушієм змін.

 

Діва

День рутинних справ для Дів. Приведіть до ладу ваше помешкання - пам’ятайте, що простір живий.

 

Терези

Спробуйте не помічати недоліки у своїх рідних людей. Адже іноді необдумані слова можуть завдати великої шкоди і залишити слід на все життя. 

 

Скорпіон

Цього дня доля може посилати вам важливі знаки, тому будьте уважними.

 

Стрілець

В цей день ви відчуватимете багато енергії та будете дуже продуктивними. Постарайтеся залучити свою енергію на корисні справи для себе та оточуючих.

 

Козеріг

Козерогам слід почати втілювати свої ідеї. Не бійтеся ризикувати та створити щось нове, розпочати якусь справу і задіяти свої таланти.

 

Водолій

Водоліям зовсім скоро пощастить. Удача на вашому боці і може принести вам несподівані сюрпризи і зміни.

 

Риби

Рибам не слід зациклюватися на роботі. Окрім неї є ціле життя і вам слід насолоджуватися ним. Сходіть на прогулянку, зустріньтеся з близькими, влаштуйте активний відпочинок. 

 

Джерело

Все буде Україна