У китайському зоопарку міста Тайчжоу спалахнув скандал через незвичайний спосіб привернути увагу відвідувачів.

Працівники звіринцю пофарбували собак породи чау-чау, надаючи їм вигляду культових китайських панд. Новина про таку вигадку швидко облетіла світові ЗМІ та соціальні мережі, викликавши бурхливу реакцію громадськості. Як повідомляє видання New York Post, 1 травня у зоопарку Тайчжоу (провінція Цзянсу) було представлено так звані "панди". Працівники звіринця обрізали собакам породи чау-чау гриву і пофарбували їм морди в чорний колір, намагаючись максимально наблизити їхній вигляд до популярних ведмедів-пандів, які бамбуком харчуються.

Собаки-панди, скріншот: Youtube
Собаки-панди, скріншот: Youtube

Забарвлених собак помістили у вольєр і демонстрували захопленій публіці щодня з ранку до вечора. Представник зоопарку виправдовував таку вигадку відсутністю справжніх панд.

Однак багато відвідувачів звинуватили зоопарк у жорстокому поводженні з тваринами. Однак співробітники наполягали, що фарба, яку вони використовували, натуральна і не шкодить собакам, посилаючись на те, що люди також фарбують волосся.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Собаки-панди, скріншот: Youtube
Собаки-панди, скріншот: Youtube

Ця історія миттєво стала об'єктом жартів. Власник одного із зоомагазинів у місті Ченду з гумором прокоментував ситуацію.

"Десять років тому природним інстинктом китайця було з'їсти собаку. Тепер ми, як уже західні люди, хочемо мати собаку-компаньйона. Милі породи, такі як французькі бульдоги та лабрадори, були нашими фаворитами, але тепер це собаки -панди", - зазначив він.

Нагадаємо, 17 років була прибиральницею, але різко стала мільйонером: як 59-річній жінці це вдалося

Як повідомляв "Знай.ua", хлопчик віддав останній долар мільйонеру, думаючи, що він бездомний: як його винагородили

Знай.uа писав, жінка прийшла до лікарні на обстеження, але її "утішили" тим що вона для них померла: "Як..."