Каллан Мейз з Британії, колишній наркозалежний, розповів, як важко йому було відмовитися від крадіжок, з якими він порівнює свою боротьбу з героїном. Він почав вживати героїн у 18 років і для того, щоб знайти гроші на наркотики, став красти з магазинів.

Каллан Мейз три роки регулярно крав з магазинів, іноді вкрадаючи товарів на 2000 фунтів за день. Він не боявся арешту, бо все, що йому було важливо, - це знайти гроші на наркотики. За свою злочинну діяльність Каллан потрапляв до в'язниці 10 разів.

Каллан Мейз, скріншот з youtube
Каллан Мейз, скріншот з youtube

За словами Каллана, м'яке ставлення до крадіжок лише спонукало його красти знову і знову. Він каже, що економічна криза тільки погіршує ситуацію, оскільки багато людей вирішують брати все, що їм потрібно, не боячись наслідків.

Каллан вважає, що потрібні суворіші покарання для тих, хто систематично краде, адже слабкі вироки лише заохочують злодіїв продовжувати свою діяльність.

Популярні новини зараз
З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Каллан зараз працює подкастером у Кардіффі і намагається закінчити свою кримінальну кар'єру. Він ділиться своїм досвідом, сподіваючись допомогти іншим уникнути подібних помилок.

Каллан Мейз, скріншот з youtube
Каллан Мейз, скріншот з youtube

Його історія показує, як складно людям із залежностями і кримінальним минулим. Каллан також говорить про важливість зміни підходу до покарань за крадіжки, щоб допомогти вирішити цю проблему в суспільстві.

Після десятого арешту в 28 років Каллан вирішив змінити своє життя. Він опинився в лікарні з серйозними проблемами зі здоров'ям, але лікарі врятували його. На суді він довів, що перестав вживати наркотики і замість в'язниці отримав шанс на нове життя.

Каллан каже, що відмовитися від крадіжок було важче, ніж від наркотиків. Зараз він працює в благодійній організації і допомагає іншим боротися з наркозалежністю.

Нагадаємо, тисячі людей масово "надули" на 16 баксів неіснуючою квіткою у вигляді котиків

Вам буде цікаво дізнатися дівчина "народила" своїм коліном, але довелося пояснюватися перед рідними: і все через одне фото