«День без повісток» таки пройде сьогодні в Рівному? У центрі міста кожен зможе подивитися на ССО

А також на техніку і БПЛА

«День без повісток» було започатковано в Україні вже деякий час тому, як форму відкритої промоції військової служби та один із елементів – добровільного рекрутингу.

Суть проста:

У цей день в місті повісток не роздають, за те кожен може прийти й на власні очі побачити військових з уже діючих підрозділів, поспілкуватися з ними і, можливо, знайти для себе те, що б відповідало його чи її – внутрішньому покликанню.

Сьогодні такий захід, очевидно, пройде і в Рівному. ФБ-сторінка елітного підрозділу ССО повідомляє:

Окремий полк ССО «РЕЙНДЖЕР» запрошує усіх бажаючих прийняти участь у інформаційно-рекрутинговому заході «День без повісток», який відбудеться 09 травня в місті Рівне.

 

В програмі заходу: майстер клас з надання домедичної допомоги в бойових умовах, симулятор польотів на БПЛА, представлення різних зразків дронів та спілкування зі справжніми рейнджерами.

 

Слідкуйте за нашими новинами, щоб дізнатись більше інформації.

Нагадаємо, що ще вчора офіційні речники місцевої влади нам не підтверджували того, що ознайомлення з елітним підрозділом ССО буде проходити в Рівному саме у форматі «День без повісток».

Однак, з-а попередньою інформацією, цієї ночі чи ще вчора ввечері відбулися усі погодження щодо цього на найвищих рівнях і вже сьогодні це має бути оголошено офіційно.

 

Ми слідкуємо за цією ситуацією

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень