Відомий український співак Олег Вінник покинув Батьківщину, і вже міцно "осел" у Німеччині. Проте українські шанувальники пам'ятають його, і навіть шукають "двійників", щоб ще раз почути улюблений голос. Втім, співачка Оля Цибульська впевнена, що кумир багатьох жінок може повернутися до України після війни у ​​променях слави – "на білому коні".

Про це Оля Цибульська заявила в одному з недавніх інтерв'ю, яке доступне для перегляду на YouTube.

Оля Цибульська, скріншот: YouTube
Оля Цибульська, скріншот: YouTube

"Я не виключаю, що через п'ять років Олег Вінник приїде на білому коні, скаже: "Дівчата, я скучив". ​​Розкаже якусь історію, яка мучить кожну жіночу душу, як він плакав, як він сумнівався, але постійно заходив на сторінку кожній, читав її пости тощо", - вважає Цибульська.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Показати ще

На думку співачки, людська пам'ять може бути довгостроковою та короткостроковою. І коли нам дуже добре, спрацьовує короткострокова. І Олегу Анатолійовичу вибачать його "втечу" і знову ходитимуть на концерти.

Олег Винник, instagram.com/olegg.vynnyk
Олег Винник, instagram.com/olegg.vynnyk

"Я не чекаю на повернення тих, хто виїхав, я не стежу за тим, що в них у житті відбувається. Чесно, мені все одно. Вони думають, як далі жити, заробляти, творити і що придумати, щоб десь комусь бути потрібними. Мене більше хвилюють люди, розкидані по світу. Мені хочеться тут робити щось, щоб вони бачили смисли і хоч якийсь маленький гачок, за який можна зачепитися і приїхати назад, тому що ми дуже класний народ і я вірю, що нам треба триматися разом", - додає співачка.

Оля Цибульська, скріншот: YouTube
Оля Цибульська, скріншот: YouTube

Цибульська зараз веде активну діяльність, і місяць тому у неї вийшов прем'єрний кліп, у якому співачка влаштувала "перегони" нічним Києвом із гарною жінкою.

Нагадаємо, Оля Цибульська розповіла, коли потрібно витрачати гроші на діаманти: "Я більше думаю про зуби".

Раніше повідомлялося, хабар за паспорт: Олексій Суханов розповів про шокову ситуацію.

Також, "Під столом на кухні...": Оля Цибульська в "жіночій" книзі розкрила великий секрет.