Стало відомо, хто є злочинцем, через якого зараз Путін і Лукашенко брязкають ядерною зброєю та має таку потужну авіацію. Як сказав Михайло Бродський, саме Кучма віддав росіянам нашу ядерку без реальних гарантій, а сам, зі своїм зятем Пінчуком, зайнявся розкраданням радянської власності.

Напередодні Міноборони РФ заявило, що російські військові проведуть навчання, під час яких відпрацюють застосування нестратегічної ядерної зброї. Зазначається, що навчання проведуть «у відповідь на провокаційні заяви та погрози окремих західних офіційних осіб», а також з метою «безумовного забезпечення територіальної цілісності та суверенітету російської держави». Згодом до цих же навчань підключилась й Білорусі, адже Лукашенко не може перечити Володимиру Путіну.

Ядерна загроза насамперед для країн НАТО, але очевидний факт, що Україну ворог теж не омине.

Але якби в України була власна ядерна зброя, то ніяких погроз нашу сторону не лунало б, тай взагалі вторгнення можливо, й не відбулось би. Але Леонід Кучма віддав Росії нашу ядерку. При цьому реальних гарантій країна не отримала. Змахує на агентурну роботу на Кремль, чи не так?

Нагадаємо, Україна отримала компенсацію за ядерний потенціал. Десь 980 мільйонів доларів паливом для атомних станцій, а за передані Росії стратегічні ядерні бомбардувальники була списана частина українських газових боргів Росії. Але зараз за ці сотні мільйонів Україна вкотре виборює собі незалежність та свободу, а от ядерна зброя, можливо, могла б бути певними гарантіями безпеки.

Та і на ядерці це не закінчилось, адже Кучма також стоїть і за передачею РФ літаків. 1999 року до країни-агресорки поїхало понад 120 залізничних вагонів шістьома ешелонами – було вивезено також 575 крилатих ракет повітряного базування великої дальності Х-55 (зараз Росія обстрілює Україну новішими ракетам Х-101 та Х-555, але все ще використовує літаки Ту-95МС та Ту-160). Нині передані тоді Україною Ту-160 становлять десь половину парку цього типу бомбардувальників у Росії.