• Головна
  • Тіла одразу трьох потопельників дістали з Тиси, найменшому загиблому було 20 років
12:27, 9 травня

Тіла одразу трьох потопельників дістали з Тиси, найменшому загиблому було 20 років

Тіла одразу трьох потопельників дістали з Тиси, найменшому загиблому було 20 років

Рятувальники дістали із річки Тиса тіла трьох потопельників, у тому числі 20-річного хлопця. Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби.

"З Тиси дістали тіла трьох потопельників", – повідомили у ДПСУ.

Вказано, що про страшну знахідку у воді прикордонникам повідомив місцевий рибалка. На місце викликали рятувальників та поліцію. Загиблим виявився 28-річний житель Івано-Франківщини.

Під час взаємодії з колегами МВС прикордонникам стало відомо про виявлення ще двох тіл чоловіків. Одному із загиблих було всього 20 років.

"Будь ласка, не ризикуйте своїм життям! Попри зниження рівня води, річка залишається небезпечною", – наголосили у відомстві.

У Закарпатській області вздовж річки Тиса біля кордону з Румунією встановили загородження з колючим дротом. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Україна #Закарпаття #Тиса #потопельники
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...