23-річна британка Фібі Кнеллер стала справжньою щасливицею, вигравши в лотереї розкішний суперкар Porsche Taycan 4S вартістю 100 тисяч фунтів стерлінгів (близько 5 мільйонів гривень).

Про незвичайний виграш дівчини розповідає видання Somerset Live.

Виграла Porshe, скріншот: Youtube
Виграла Porshe, скріншот: Youtube

Життєва ситуація Фібі склалася досить цікавим чином. Нещодавно вона звільнилася з роботи секретарки та подала заявку на вакансію асистентки лікаря. І буквально в той же час, коли Кнеллер одержала радісну звістку про пройдений конкурсний відбір на роботу, їй повідомили, що вона виграла розкішний Porsche.

Однак на даний момент Фібі ще не може сісти за кермо, адже у неї досі немає прав водія.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково
Показати ще

Поки що їздити на Porsche їй доводиться в ролі пасажирки разом зі своїм 25-річним хлопцем Джошем, який погодився бути її власним водієм до отримання посвідчення Фібі.

Виграла Porshe, скріншот: Youtube
Виграла Porshe, скріншот: Youtube

Втім, у майбутньому Фібі має намір продати виграний автомобіль, щоб придбати будинок. За її словами, вона ніколи навіть не мріяла про те, що першою машиною в її житті стане Porsche вартістю в 100 тисяч фунтів. Максимум, на що вона могла розраховувати – це недорогий Ford Fiesta.

Дівчина планує продати Porsche, а отримані кошти використовувати як перший внесок за житло. Решту грошей Фібі хоче залишити на депозиті або витратити на відпочинок на Ямайці - острові, про відвідування якого вона завжди мріяла.

Нагадаємо, 23-річний хлопець пішов у печеру на два місяці та зізнався, що з ним сталося

Як повідомляв "Знай.uа", 17 років була прибиральницею, але різко стала мільйонером: як 59-річній жінці це вдалося

Знай.uа писав, 26-річний підприємець заробляє до $40 тисяч на місяць витрачаючи всього 20 хвилин на день