• Головна
  • На Тернопільщині пенсіонер "шикував" за рахунок молодої незнайомки: як йому це вдалося
09:28, 10 травня

На Тернопільщині пенсіонер "шикував" за рахунок молодої незнайомки: як йому це вдалося

На Тернопільщині пенсіонер "шикував" за рахунок молодої незнайомки: як йому це вдалося

Жителька Кременця залишилась без своїх грошей з власної необережності.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулась 27-річна дівчина, яка повідомила, що з її рахунку викрали гроші.

Вона розповіла, що випадково залишила свою картку в банківському терміналі, а вже через годину почали надходити сповіщення про зняття коштів. Як з’ясувалось, зловмисник знайшов електронний гаманець у банкоматі та почав ним оплачувати покупки у магазинах.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники кримінальної поліції встановили зловмисника. Ним виявився 68-річний мешканець Кременця.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження відповідно до частини 4 статті 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Тривають слідчі дії.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#розшук #картка
ТОП новини
"Потужна гроза насувається на ці області, такого не чекали навіть синоптики": куди суне мороз у -10 градусів, снігопад і дощ?
"Цих 100 000 чоловіків чекають у ТЦК прямо з 18 травня, названо ознаки потенційних мобілізованих": повістки і відстрочки
"Могутня гроза суне прямо в ці області, ніхто в Україні не чекав такої негоди": де буде мороз у -9 градусів, снігопад та дощ?
"Ці чоловіки масово втратять відстрочки через кілька днів, мобілізація людей з інвалідністю": ТЦК, повістки і бронювання
Оголошення
live comments feed...