Вівторок, 21 Травня

Наступного тижня у Львові відновлять курсування автобусного маршруту №45

Оперативні новини у нашому каналі в Telegram!

З наступного тижня у місті запрацює автобусний маршрут №45, зі сполученням пл.Галицька – ТРЦ «Вікторія Ґарденс». На лінії курсуватимуть автобуси середньої вмістимості. Про це повідомили в управлінні транспорту ЛМР.

За словами керівника управління транспорту Ореста Олеськіва, маршрут обслуговуватиме комунальне АТП-1. «Є великий запит мешканців щодо відновлення цього маршруту. Але щоб його запустити, АТП-1 бракувало і транспорту, і водіїв. Зараз підприємству вдалось залучити нових водіїв. Однак, щоб відновити цей маршрут, підприємство залучає орендовані у приватних перевізників автобуси», – зазначив Орест Олеськів.

Так, у робочі дні на лінії курсуватиме 5 транспортних засобів з інтервалом 18 хвилин та 4 – у вихідні з інтервалом 22 хвилини. Перше відправлення від ТРЦ «Вікторія Ґарденс» буде о 7:00, а з пл.Галицької – о 7:45. Останні рейси з обох кінцевих зупинок будуть о 21:00.

Як наголосив Орест Олеськів, впродовж одного місяця автобуси курсуватимуть за старою схемою. Потім, аби зменшити інтервали та дублювання трамваїв №3, схему руху маршруту №45 буде частково змінено. Зокрема, передбачається, що, замість вулиць Франка – Вітовського, автобуси поїдуть по вулиці Дорошенка в обох напрямах.

Про дату відновлення роботи автобусного маршруту №45 буде повідомлено додатково. Нагадаємо, цей маршрут припинив роботу та не працював повноцінно з початку пандемії Covid-19.

До слова, також до кінця наступного тижня у Львові планують відновити роботу автобусного маршруту №12, зі сполученням мікрорайон Рясне-2 – Автостанція №2.

Нагадуємо схему руху, за якою автобуси №45 курсуватимуть з моменту відновлення і орієнтовно впродовж одного місяця:

ТРЦ «Вікторія Ґарденс» – вул. Наукова – вул. Княгині Ольги – вул. Академіка А. Сахарова – вул. М. Коперника – вул. П. Дорошенка – просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. І. Франка – пл. І. Франка – вул. Д. Вітовського – вул. Академіка А. Сахарова – вул. Княгині Ольги – вул. Наукова – ТРЦ «Вікторія Ґарденс».